0 1071

Zjarri pranë fshatit Trevole, në afërsi të Makedonski Brodit, ende është aktiv, njoftoi Qendra për Menaxhim me...
0 420

Ekonomia e Maqedonisë sipas parashikimit më të ri të bankës Botërore sivjet do të ketë rritje prej...
0 434

Investime të jashtme nuk mund të ketë pa institucione të qëndrueshme dhe stabilitet politik dhe të sigurisë. Betejat politike...
0 368

Duke u nisur nga fakti se për punësimin e 4 mijë personave Qeveria ka ndarë rreth 9 milionë euro,...
0 357

Presidenti francez, François Hollandë ka mbajtur konferencën e parë përpara gazetarëve, për vitin 2014. Ai ka deklaruar se Franca...