0 251

Zvicra sot zbuloi Strategjinë e re të bashkëpunimit për Maqedoninë, për periudhën 2017 – 2020. Që nga...
0 261

“Së bashku deri në politika për zhvillim rural” është titulli i takimit të sotëm që e organizon...
0 248

Prodhimi industrial në muajin prill të këtij viti është zvogëluar për 1,9 për qind në krahasim me...
0 179

A e dini cilat janë shtetet më të pasura dhe më të varfra, ku paraja ka më shumë vlerë, dhe ku renditet Shqipëria? Për të...
0 205

Gjatë fushatave elektorale, partitë politike në Kosovë, vizitat më të shpeshta i bëjnë te bizneset vendore. Liderë e përfaqësues të partive politike vizitojnë së...
0 198

Prej sot në pesëmbëdhjetë ditët në vijim të gjithë personat e papunë do të kenë mundësi të...
0 218

Papunësia e të rinjve në shtetet e Ballkanit perëndimor është tre herë më e lartë se mesatarja e shteteve të Bashkimit Europian, ndërsa rritja...
0 222

Fabrika për prodhimin e tekstilit teknik dhe industrial Luteks, investim i kompanisë gjermane STS Tekstajl, sot në...
0 200

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë në projektimin e prillit parashikon rritje prej 2,5 për qind në...
0 208

Të dhënat e fundit të Zyrës Evropiane për Statistikë – Eurostat kanë zbuluar dallime drastike në koston e punës në BE dhe Maqedoni. Një...