0 498

Numri i turistëve në prill të këtij vitit në Maqedoni arrin 68.047, ndërsa i bujtjeve 140.081, që...
0 494

Në tremujorin e parë të vitit 2017, popullata aktive në Republikën e Maqedonisë numëron 952.644 persona nga...
0 458

Kompania ”Aktor S.A” ka reaguar në lidhje me njoftimet e djeshme për gjobë shumëmilionëshe të shqiptuar nga...
0 500

Ne jemi në kërkim për 30 punëtorë të rinj në Gjermani! Punëtorët kërkohen për një ndërmarrje, e cila prodhon dyer dhe dritare druri dhe...
0 486

Për një muaj sllovenët mesatarisht fitojnë 1.030 euro, ose dy herë më shumë se qytetarët e Malit të Zi, që sipas të dhënave të...
0 483

“Top Story” organizoi për herë të parë në këtë fushatë një debat midis Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike mbi ekonominë. Cilat janë ofertat, avantazhet...
0 387

Ekonomia e Maqedonisë sipas parashikimit më të ri të bankës Botërore sivjet do të ketë rritje prej 2,8 për qind, vitin e ardhshëm 3,3...
0 459

Ekonomia e Maqedonisë sipas parashikimit më të ri të bankës Botërore sivjet do të ketë rritje prej...
0 486

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë përmes një kumtese tregon se sipas rregullativës valide vendore investimi nga...
0 477

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë përmes një kumtese tregon se sipas rregullativës valide vendore investimi nga persona juridik dhe fizik në Maqedoni me...