0 1280

Sipërfaqja e qendrave tregtare në Tiranë i ka kaluar 200 mijë metra katrorë, duke konkurruar denjësisht me vendet e zhvilluara, por kjo nuk po...
0 1135

Shpenzuesit nga Shkupi të cilët furnizohen me energji ngrohëse nga Ballkan enerxhi grup (BEG) nga nesër në...
0 997

Vendosmëria monetare është adekuate ndaj kushteve vijuese në ekonomi, e cila pas ngecjes në tremujorin e parë,...
0 1087

Si ne te gjithe qytetet tjera te Maqedonise sot ne Tetove qendruan grupet punuese respektivisht Anetaret e Bordit Drejtues si Tihomir...
0 1109

Pompa e benzines & piceria “Xhezo Petrol” që gjendet në fshatin Zhelinë të Tetovës ka nevojë për 2 punëtorë në pompë dhe 1 picajoll....
0 1134

Parashikimet e Bankës Botërore se ekonomia e Maqedonisë këtë vit nuk do të ketë rritje më të lartë se 2.8 për qind, sipas ekspertëve,...
0 1079

SHA ELEM do t’i publikojë thirrjet publike për furnizimin e pajisjeve për minierë për “REK Bitolla” dhe...
0 1101

Komiteti drejtues i WBIF (Western Balkan investment Framework) me seli në Stokholm të Suedisë, sot ka marrë vendim që të japë mbi 110 milion...
0 1167

Pagat e menaxherëve kryesorë të kompanive më të mëdha në Maqedoni lëvizin prej 30-40 mijë euro në vjet, kurse deri në 200 mijë euro...
0 1114

Madje 53% e qytetarëve do të pranonin të punojnë për rrogë prej 8.000 deri në 16.000 denarë, ndërsa vetëm 0,5 për qind mendojnë për...