0 1170

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme...
0 503

Gjatë ditës së sotme banorët e Bukoviqit të Komunës Saraj në Shkup dolën në protesta, për shkak se në...
0 425

Lirim Shabani është Ministër i Vetëqeverisjes Lokale, Raxhail Ismaili është deputetë, ndërkaq Sadullah Duraku është kryetari i Komunës së...
0 403

Lirim Shabani është Ministër i Vetëqeverisjes Lokale, Raxhail Ismaili është deputetë, ndërkaq Sadullah Duraku është kryetari i Komunës...
0 398

Portali Almakos ka mësuar edhe emrat e nënkryetarëve dhe sekretarëve të zgjedhur sot në kryesinë e BDI-së. Më poshtë ju...
0 561

Një shtetas kosovar është marrë peng nga tre persona në Kukës, ndërsa është dashur ndërhyrja e forcave RENEA, për lirimin e...
0 444

Nëse keni vendosur që të shkoni në Kumanovë nga rruga e vjetër, atëherë gjëja e parë që duhet të bëni është...