0 303

Pas katasrofës ekologjike me deponin e egër të mbeturinave dhe uji në lumin “Drini i Zi” është...
0 539

Shtetasi i shumë kërkuar Razip Mahmutaj, datëlindja 1968, lindur dhe banues në Lazarat të Gjirokastrës, është autor i plagosjes...
0 217

“Nisma jonë për reformimin e PDSH-së nuk është tradhëti, por nismë për fitoren madhe të PDSH-së dhe të...
0 286

Ja konkluzat nga Kuvendi i Degës së PDSH-së së Strugës, i cili nuk njeh legjitimitetin e Degës që...
0 298

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi pritet të qëndroj sot në Strugë, në një koktej të organizuar me aktivin e...
0 288

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një statusi në rrjetin social Facebook, ka treguar se Kosova i ka të...
0 412

Me një organizim dinjitoz, në qendër të qytetit të Strugës, mbrëmë u shënua nata e ndërrimit të viteve ashtu...