0 1007

Zjarri pranë fshatit Trevole, në afërsi të Makedonski Brodit, ende është aktiv, njoftoi Qendra për Menaxhim me...
0 269

Zjarri pranë fshatit Trevole filloi të përhapet në drejtim të fshatit Zdunj dhe drejtë Blizansko. Nga Drejtoria...
0 360

Në Qendrën për trajnim të ARM-së në Pepelishte, komuna e Negotinës sot do të kryhet skenar për...
0 353

Në ZZHTI Strumicë sot u lëshua zyrtarisht në përdorim fabrika për prodhimin e këllëfëve për sediljet e...
0 232

Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë në pesë muajt e parë të vitit 2017 realizoi për 9,6...
0 453

Ish drejtori i Drejtorisë për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, Pasko Kuzman, i cili ishte akuzuar për vjedhjen e artefakteve, sot qëndronte krah për krah...
0 484

Qytetarët e interesuar patën rastin të informohen hollësisht lidhur me këtë proces nga Drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Ndërtimit...
0 415

Ministria e Brendshme njofton se në tre netët e fundit janë kryer gjithsej 67 kontrolle në objekte hoteleri në...
0 468

Në mesin e 14 shkollave fillore dhe të mesme në fshatrat e Gjilanit, 11 prej tyre uji ka dalë...
0 453

Ky projekt nuk mund të realizohet me buxhetin komunal pasi që tërë buxheti sa është i komunës të ndahet...