0 1071

Zjarri pranë fshatit Trevole, në afërsi të Makedonski Brodit, ende është aktiv, njoftoi Qendra për Menaxhim me...
0 418

Në Qendrën për trajnim të ARM-së në Pepelishte, komuna e Negotinës sot do të kryhet skenar për...
0 768

Betina Naço, vajza 21 vjeçare e ministrit të Drejtësisë, Nasip Naço, ka përjetuar çaste tmerri kur dy të rinj...
0 485

Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP) nën asistencë të forcave të mëdha policore ka kryer aksion në fshatrat...
0 521

Ministria e Mjedisit vendosi dje që të prishë kontratën me një firmë që priste pyjet në disa fshatra të...
0 467

Një ndërtesë në rrugën “Nazim Gafurri”, ka qenë cak i inspeksionit të Komunës së Prishtinës, për rrënim, pasi që...
0 452

Gjatë ditës së sotme Drejtoria e Inspeksionit e Komunës së Prishtinës, ka vazhduar me zbatimin e vendimit të Bordit...
0 1048

Policia e Kosovës ka arrestuar sot një aktivist të Lëvizjes Vetëvendosjes ndërsa ka ftuar në Polici edhe kryetarin e...
0 517

Tre muaj pas formimit të Qeverisë, BDI-ja ende nuk ka deleguar kuadro të saj në postet e rezervuara për...
0 506

Operacioni i forcave policore në Lazarat dhe shkatërrimi i sasive të mëdha të lëndës narkotike në këtë zonë, ka...