0 420

Branisllav Sinadinovski nuk është shqiptar ortodoks, por mashtrues ordiner. Kështu thotë vet motra e Sinadinovskit, Liljana Sinadinovska Andreevska, doktoreshë...
0 438

Foto - Montazh Deputeti i BDI-së Artan Grubi, e ka ftuar opozitën të kthehet në parlament. "Të mos shpresojë LSDM-ja,...
0 503

Pas paralajmërimeve të Ali Ahmetit për përballje të reja dhe vendime të paparashikuara, analistët ndërlidhin deklaratat e Ahmetit me...
0 378

Ka reaguar LSDM pas kumtesës së VMRO-DPMNE-së, e cila e ftonte LSDM-në që ti publikojë sa më shpejtë ...
0 405

39, siç thuhet simpatizantë dhe intelektualë nga Labunishti kanë konterstuar rezultatin e zgjedhjeve të brendshme në BDI, duke e...
0 638

Qëndrimi më i ri i Bashkimit Demokratik për Integrim se për çështje madhore nuk duhet të ekzistojnë afate, nga...
0 438

VMRO-DPMNE kërkoi nga kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev që pas paralajmërimeve për “bombë”, të publikojë atë që ka për...
0 399

BDI dhe VMRO-DPMNE kanë shfaqur mosmarrëveshje para opinionit lidhur me aksionet policore në rajonet e banuara me shqiptarë, por...
0 464

Për rolin e BDI-së në Qeverinë e VMRO - DPMNE-së dhe publikimin e lidhjeve të BDI-stave me dashnore maqedonase,...
0 594

Lideri i opozitës maqedonase Zoran Zaev paralajmëroi para disa ditëve që së shpejti do të bëjë publike fakte të...