0 425

Zoran Zaev në Bruksel, nga NATO dhe BE e mori mesazhin se pa zgjidhjen e emrit nuk do...
0 652

Presidenti amerikan Barack Obama ka deklaruar se është i sigurtë se procesi i ndarjes së Britanisë nga BE-ja do të jetë sistematik dhe...