0 1253

Temë qëndrore e bisedimeve mes katër partive më të mëdha në Përzhino lidhur me temën e listës së votuesve, mbeten 40 mijë votuesit e...
0 402

Në një intervistë ekskluzive për “tesheshi”, ish kryeparlamentari i Maqedonisë, Stojan Andov pranon disa mëkate të politikës maqedonase kundrejt shqiptarëve, sidomos ato që kulmuan...
0 568

Pavarësisht regjistrimeve zyrtare të popullsisë që bëhen në Shqipëri dhe Kosovë, asnjëherë nuk dihet sa shqiptarë ka në botë...
0 519

Sikurse në kohët më të lashta, po ashtu edhe sot ende paraqiten “dilema” mbi formën e tokës, mbi atë...
0 445

Hoxhallarë të njohur komentojnë dukurinë e shitblerjes së votës, dukuri për të cilën raportohet se vërehet edhe sot në...
0 402

Me një festë të madhe, mbrëmjen e të hënës, në klubin Ekspo, ONE shënoi 11 vjetorin e funksionimit të...