0 1111

Një foto që ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetët sociale, ku portali “Zhaba.tv” e ka shpërndarë e para këtë foto,...
0 394

Dilemat i kanë hapur shumë lexues të gazetës “Lajm” dhe ato bazohen në faktin se, besuat apo jo, BDI...
0 1321

Programet mësimore të Britanisë së Madhe për lëndën e matematikës dhe shkencave natyrore nga viti i ardhshëm shkollor do të implementohen...
0 469

Pas një udhëtimi sfilitës nga Ljubana në Rejkjavik që zgjati më shumë se katër orë përfaqësuesja Shqiptare e Futbollit...