0 190

“Formimi i koalicioneve gjithherë është i varur nga gatishmëria e partnerëve për kompromise. Sepse, koalicionet konsiderohen, para së gjithash,...
0 494

Pas vendimit të Lidhjes socialdemokrate për të mos njohur rezultatin zgjedhor dhe për të bojkotuar institucionin ligjvënës dhe vendimit...
0 423

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka organizuar tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin për Zgjedhjet e...
0 527

Portali Almakos në vazhdën e intervistave që realizon me bartësit e listave nga të gjitha partitë shqiptare në Maqedoni,...
0 417

“Nisma për Kosovën” ka mbajtur tubim në Prizren, me ç’rast është themeluar Këshilli Iniciues i saj në këtë qytet. Kryetari...
0 421

Çdo rresht i shkruar nga Hoti mund të merret si një këshillë, version, shembull dhe rast i ilustruar...
0 426

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” (DnV) , në konferencën për media ka raportuar për disa parregullsi që...
0 322

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sërish dështoi t’ japë rezultatet preliminare për zgjedhjet, ndërsa Koalicioni i OJQ-ve, “Demokracia në Veprim”...
0 311

Ish - ministri dhe zëvendëskryeministri në kohën e qeverisjes së VMRO-DPMNE dhe PDSH-së, Imer Selmani duket se nuk mund...
0 351

Portali Almakos raportoi se sipas të dhënave që ndodhen në faqen zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjdhjeve, kandidati nga...