0 1560

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 636

Hoxha Velesi Nesim Demiri gjendet në paraburgim. Sipas policisë dyshohet se ka bërë trafikimin e emigrantëve...
0 664

Nesim Demiri, hoxha i qytetit të Velesit akuzohet se është marrë me trafikimin e emigrantëve të huaj. Sipas...
0 611

Pas publikimit të “Bombës” është e mundshme partia e Ali Ahmetit të vendosë të dal nga koalicioni, thotë Tito...
0 672

Salla e 'Aleksandar Pallace' në Shkup sot ishte e mbushur me aktivistët dhe simpatizantë e lëvizjes së re politike...
0 621

Anëtarë të Këshillit Themelues janë: Bilall Kasami,Zejd Rexhepi,Emad Mehmeti, Suad Amzai, Avdush Demiri,Zeqiria Ibraimi, Adnan Azizi, Afrim Gashi, Agim...
0 489

Analisti politik Alajdin Demiri në një deklaratë për “REL” ka thënë se Bashkimi Demokratik për Integrim ashtu si në...
0 729

Qëndrimi më i ri i Bashkimit Demokratik për Integrim se për çështje madhore nuk duhet të ekzistojnë afate, nga...
0 609

Bekim BUÇI, Almakos Aksionet e DAP-it të cilat po sigurohen nga një numër i madh i forcave policore sipas...
0 551

Njohësit e çështjeve politike e vlerësojnë jashtëzakonisht pozitive madje dhe të domosdoshme nismën e Ziadin Selës për të reformuar...