0 252

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniela Rangellova ka qënë në Prokurorinë Speciale dhe pas daljes nga nga PSP-ja ajo...
0 296

Italia vijon të jetë e shokuar dhe e zemëruar me infermieren Daniela Poggiali, e cila sipas autoriteteve shëndetësore lokale...
0 239

Vitin e ardhshëm në Maqedoni do të fillojë transplantimi i organeve nga donatori i vdekur. Transplantimi i parë është bërë 26...

Është përfolur së shumti për lidhje të ndryshme dashurie, të cilat në pjesën më të madhe i cilëson si thashetheme, porse shumëkush...