0 1235

Propaganda është manipulim i qëllimshëm i emocioneve dhe mendimeve të njerëzve për të bindur ata të besojnë ose të...
0 805

Peshku, në këtë rast, është emri i këtij shteti, epilogu i të cilit, edhe pse kaluan njëzet e ca...
0 579

Nuk është asgjë e re! Ka filluar vite më parë. Filloi atëherë kur nga një institucion serioz me...
0 584

Kur afrohet 8 dhjetori, mua më kap një gjendje që është mes “oi-oi-oi”-së dhe “ha-ha-ha”-së, ose thënë ndryshe mes...
0 426

Gara mes këngëtareve bëhet më e bukur kur ata mundohen që në çdo formë ta mposhtin tjetrin. E në...

Këngëtarja Dafina Dauti është përballur dje me diçka shumë të pakëndshme. Dauti, kur është kthyer në...

Ardit Gjebrea ka lavdëruar këngëtaren Dafina Zeqiri. Madje Gjebrea e cilëson si një “zë ndër më...

Meri Shehu, ka treguar se çka ka servuar e ardhmja për yjet e estradës. Thotë se Dafina...
0 790

Dafina Zeqiri dhe Ledri Vula bashkë me një staf të tërë profesionistesh, prej ditesh po qëndrojnë në Shqipëri për...
0 766

ngëtarja e njohur Dafina Zeqiri ka bërë një set fotografish nudo, të cilat të realizuara në mënyrë artistike ajo...