0 961

Universiteti “Shën Cirili e Metodi” – Shkup sot e ka shpallë Konkursin për regjistrim të studentëve në vitin...
0 345

Presidenti Ivanov dhe zonja e parë, Maja Ivanova, morën pjesë në mbrëmjn solemne të organizuar në kishën Shën Cirili...
0 302

Në universitet shtetërore në Shkup, Manastir dhe Ohër sot dhe nesër është paraqitja për regjistrim në vitin e parë në vitin...