0 1803

Reperi i njohur Capital T dhe këngëtari Adrian Gaxha janë takuar mbrëmjen e së hënës në Tetovë të Maqedonisë. Reperi me këngën e fundit “Pasha...
0 502

The planet is shifting towards separate companies without having of the container suggestions. Actually the most effective level company publications are expectant...
0 446

Kur Abu Bakr al-Bagdadi, lideri xhihadist, luftëtarët e të cilit pushtuan pjesë të mëdha të Irakut Verior dhe Qendror,...
0 484

Ka femra që janë të shkëlqyeshme në shtrat, por ka edhe mbretëresha të seksit – gra që në mëngë...

Rita Ora deri më tani sa herë vishej më të kuqe, shkelqente pranë të dashurit të...
0 462

Konzorciumi “Axos Capital”, që pritej të privatizonte 75% të aksioneve të PTK-së, ka kërcënuar Qeverinë e Kosovës me masa...
0 499

Manuel Pellegrini thotë se Manchester City ka synim të fitojë tituj në katër fronte këtë sezon. City aktualisht është i...
0 378

Në qershor të vitit 2002 Riinvest kishte organizuar një konferencë ndërkombëtare e cila tuboi ekspertet me të njohur të...