0 333

Pas reagimit të BE-së për dhënien e...
0 379

Komisioni Evropian kërkoi nga Uashingtoni ta heqë regjimin e vizave për ata qytetarë të BE-së, të cilëve ende u...
0 303

Seancat e përbashkëta të qeverisë së Maqedonisë me qeveritë e dy shteteve fqinje, Shqipërinë dhe Kosovën akoma në përgatitje e sipër....
0 403

Pasaporta bullgare është një mundësi por jo edhe garanci për të punuar në BE. Maqedonasit me pasaportë bullgare, nga...
0 254

Mblidhen sot për të marrë vendim lidhur me propozimin e Komisionit Evropian për statusin e Shqipërisë, ministrat e Jashtëm të Bashkimit...
0 201

Kryetari i partisë VMRO Popullore dhe ish kryeministër i Maqedonisë gjatë konfliktit të vitit 2001, Lupço Georgievski ka thënë...
0 212

Sekretarja shtetërore në Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sonja Lepitkova dhe Atanas Kostadinov, zëvendësministër i Mjedisit Jetësor dh Ujërave...
0 228

Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferri, po qëndron për vizitë në Vjenë, ku merr pjesë në takimin...
0 306

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Austrisë.Ivanov sot...
0 265

Partia ultranacionaliste bullgare “Ataka” përmes një deklarate i ka kërkuar Parlamentit bullgar që “Strumica, Bosilgradi e Dimitrovgradi, që...