0 307

Bashkimi Demokratik për Integrim ka hedhur poshtë informacionet që qarkullojnë në media lidhur me ndarjen  e mundshme të pushteteve...
0 440

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani pas publikimit të Komunikatës së partisë në rrjetin social Facebook, ku japin...
0 293

Bashkimi Demokratin për Integrim ka konfirmuar qëndrimin definitive të partisë se nesër nuk do të marrë pjesë...
0 259

Në një paraqitje në servisin publik shtetëror, zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani ka folur për marrëveshjen e...
0 345

Dy partitë fituese të zgjedhjeve parlamentare VMRO-DPMNE dhe BDI vazhdojnë negociatat për qeverinë e re të mundshme. Partitë, madje siç...
0 337

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani nga selia e...
0 697

Aktivisti qytetar Bekim Imeri, ka folur lidhur me zgjedhjet presidenciale, duke thënë se thirrja për bojkot e BDI -...
0 349

BDI-ja nuk ka marrë vendim për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Kjo është vetëm një nga pesë alternativat që...
0 375

BDI-ja nuk ka marrë vendim për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Kjo është vetëm një nga pesë alternativat që do të...
0 321

Kryesia e BDI-së ka diskutuar për zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe ka filluar procesin e vlerësimit të nevojës për mbajtjen e...