0 1188

Lëvizja BESA konsideron se “plani reformues 3-6-9” i prezantuar sot nga kryeministri, Zoran Zaev dhe zëvendës kryeministri,...
0 556

Komisari për zgjerim Johanes Han në Maqedoni do të jetë javën e ardhshme, të hënën, ndërsa të...
0 424

Zëdhënësi i BDI-së dhe ish-Ministër i Shëndetësisë Bujar Osmani së shpejti pritet të bëhet baba për...
0 372

Ish ministri i Shëndetësisë tani zëdhënës i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) që aktualisht punon edhe si...
0 399

Bisedimet për formimin e qeverisë së re janë afër fundit. Sipas zëdhënëist të BDI-së,Bujar Osmani, programi politik...
0 540

Bisedimet për formimin e qeverisë së re janë afër përmbylljes. Sipas zëdhënësit të BDI-së Bujar Osmani, pritet që pjesa...
0 606

BDI është optimiste se çështja e emrit mund të zgjidhet deri në samitin e shtatorit. Zëdhënësi i partisë,...
0 463

BDI nuk heq dorë nga ndryshimet kushtetuese me çka presidenti i ardhshëm do të zgjidhje drejtpërdrejtë nga Parlamenti. Në...
0 690

Emrat e kuadrove të cilët do të udhëheqin me ministritë të cilat do ti takojnë Bashkimit Demokratik për Integrim...