0 287

BE-ja dhe Ankaraja në këtë moment aspak nuk e shqyrtojnë mundësinë për kthimin e marrëdhënieve të ndërsjella...
0 301

Lidhur me reagimet publike për emërimin e tij ambasador dhe shef i misionit të Republikës së Maqedonisë...
0 326

Zoran Zaev u premtoi qytetarëve anëtarësim të shpejtë në BE dhe NATO, pa u prekur çështjet e...
0 294

Zoran Zaev në Bruksel, nga NATO dhe BE e mori mesazhin se pa zgjidhjen e emrit nuk do...
0 289

Gjermania ka përgatitur mini Plan të Marshallit për Ballkanin, që në vitet në vijim duhet t’i përforcojë...
0 734

Kryediplomati kosovar Hashim Thaçi duke informuar kabinetin qeveritar me vizitën e tij në Bruksel, tha se është takuar me sekretarin e përgjithshëm të Këshillit...
0 518

Procesi i zgjidhjes së statusit të Kosovës do të përshpejtohet, ndërsa Serbia duhet të jetë gati për të, ka thënë Presidenti i Serbisë, Tomisllav...
0 521

Ish-kryenegociatori i Serbisë në bisedimet me Kosovën ka komentuar marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Serbisë, vizitën e Kryeminitrit Rama në...
0 323

Shqipëria ka një rol kyç në rajon dhe Bashkimi Europian mund të mbështetet te qeveria shqiptare për të çuar...
0 415

Kreu i Komunës së Strugës dhe iniciues i Lëvizjes për Reformimin e PDSH-së Ziadin Sela ka qëndruar për një...