0 341

Kombëtares së Kosovës në futboll më 13 janar iu është lejuar e drejta e zhvillimit të ndeshjeve miqësore në...
0 309

“Nëqoftëse ne nuk ne nuk do të kemi zgjidhje, njerëzit do të kërkojnë zgjidhje. Një shembull konkret është...
0 231

Ish-kryeministri shqiptar Sali Berisha do të shpallet qytetar nderi i komunës së Dibrës në Maqedoni. Lajmi i bë i...
0 215

Zyrtarët amerikanë janë mjaft optimistë se Shqipëria do të pranojë që armët kimike të Sirisë të demontohen në territorin...
0 166

Me rastin e ditës së mbajtjes së zgjedhjeve lokale në Kosovë, Përfaqësuesi Special të i BE-së dhe Shef...
0 155

Për Serbinë do të ishte mirë sikur sërish t’i kthehej industrializimit dhe aranzhimit të kapitalit të jashtëm, ka thënë...
0 161

Këshilli ekzekutiv i Partisë Progresiste Serbe në mbledhjen e sotme të jashtëzakonshme mori vendim që kreu i këshillit...
0 192

Katër ligjvënëse të mbuluara kanë ndjekur sot një seancë të Parlamentit turk, duke i dhënë fund ndalesës së shamive...
0 176

Në raportin për Shqipërinë të paraqitur pra Këshillit të Përhershëm të OSBE-së, nga kreu i prezencës së kësaj organizate...
0 235

Justin Timberlake mund të jetë burrë i lumtur në martesë me aktoren Jessica Biel në jetën reale, por në...