0 323

Në orët e pasdites në Degën e PDK'së në Gjilan, ka ndodhur një rrahje në mes të Kryetarit aktual...
0 318

Janë të rralla rastet kur Vetëvendosje ka shprehur kënaqësi në procese të ndryshme. Skretari i përgjithshëm i kësaj lëvizjeje, pas...
0 267

Deklarata e zëvendëskryeministrit serb, Aleksandër Vuçiq për hyrjen e policëve serb në veri ka ngjallur reagimin e ministrit të...
0 265

Zyra për Informim e degës së PDK-së në Malishevë, deklaron se Dega e LDK-së në Malishevë dhe IQM, kanë...
0 220

Tre të arrestuar është bilanci i arrestimeve që ka bërë sot policia në Mitrovicë, për shkak të shkeljeve...
0 249

Iniciativa Qytetare për Malishevë është e indinjuar thellë lidhur me veprimet e fundit që po ndodhin në komunën...
0 196

Persona të maskuar kanë hyrë në qendër të votimit në shkollën “Sveti Sava” në veri të Mitrovicës, duke detyruar...
0 206

Lëvizja Vetëvendosje ka dërguar në Prokurori një denoncim ndaj Partisë Demokratike të Kosovës ku thuhet se ky subjekt dyshohet...
0 294

Tre persona kanë kërkuar ndihmë në spitalin e veriut pas një incidenti që ka ndodhur në Suhodoll të Mitrovicës. Policia...
0 226

LDK-ja përmes deklaratave publike, por duke mos iu adresuar organeve zyrtare, po përpiqet për të mbuluar veprimet shantazhuese...