0 1047

Vazhdojnë edhe më tej përplasjet në Lëvizjen BESA. Mbështetësit e Bilall Kasamit paralajmërojnë padi penale kundër hapjes së selisë paralele në Tetovë nga...
0 968

Në pyetjen se a do të formohen dy BESA tani që një pjesë e degës së Tetovës është rreshtuar në krah të ish kryetarit...
0 631

Salla e 'Aleksandar Pallace' në Shkup sot ishte e mbushur me aktivistët dhe simpatizantë e lëvizjes së re politike...
0 490

Në një njoftim dërguar mediave, anëtarët e Këshillit Nismëtar për themelimin e Lëvizjes BESA – Zeqirija Ibrahimi, Bilall Kasami...