0 974

Vebi Xhemaili Më 17 janar 2007 populli shqiptar përkujton gjashtëgjind e katër vjetorin e vdekjes së heroit të tij të lavdishëm Gjergj Kastrioti-Skenderbeut, një nga...
0 572

Beteja në mes liderit legal të PDSH-së, Menduh Thaçi dhe kryetarit të Strugës Ziadin Sela, pritet që ditëve në...
0 1499

Presidenti Obama ka konfirmuar sot se forcat irakiane dhe ato kurde, me...
0 585

Beteja mes policisë dhe trafikantëve lazaratas e ka kthyer fshatin në një shesh lufte. Mortaja, mitraloza të rëndë dhe...