0 496

Ministri i Arsimit dhe Shkencave në Qeverinë e Maqedonisë si kuadër i BDI-së, Abdilaqim Ademi i ka dhënë një...
0 1098

Në Shkup u mbajt konventa zgjedhore e subjektit më të ri politik shqiptar në Maqedoni “ Besa”, ku si...
0 490

Në një njoftim dërguar mediave, anëtarët e Këshillit Nismëtar për themelimin e Lëvizjes BESA – Zeqirija Ibrahimi, Bilall Kasami...
0 504

Përfaqësuesit e Këshillit Nismëtar për themelimin e Lëvizjes politike "BESA" gjatë ditës së sotme e kanë vendosur datën e...
0 488

Lajmi se në skenën politike në Maqedoni është gati edhe një subjekt i ri politik ka mobilizuar partitë ekzistuese...