0 986

Në pyetjen se a do të formohen dy BESA tani që një pjesë e degës së Tetovës është rreshtuar në krah të ish kryetarit...
0 1109

Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, në një intervistë për portalin A1On thotë se Zoran...
0 1170

Kohëve të fundit në Maqedoni po shohim lëvizje të ndryshe para së gjithash me karakter publik- politk, që sipas...
0 716

Ishte shumë e natyrshme paraqitja e një subjekti të ri politik i cili do t’i artikulojë nevojat politike të...
0 485

BDI-ja, partia shqiptare participiente në qeverinë e Gruevskit, sa i përket metodave të ulëta të veprimit politik, jo...
0 585

Ministrit të Arsimit dhe sekretarit të BDI-së Abdilaqim Ademi, gjatë deklaratës që ka dhënë në televizioni Art ditë më...
0 481

Ashtu siç ishte paralajmëruar, sot – me rastin e Ditës së Flamurit, themeluesit e Lëvizjes BESA qëndruat në zonat...
0 474

Anëtarët e Këshillit Iniciues të Lëvizjes BESA vazhdojnë të tërhiqen nga profesionet që kanë ushtruar deri tani. Pas tërheqjes...
0 618

Ditë më parë Ministri i Arsimit dhe Shkencave Abdilaqim Ademi, në një intervistë për Tv Art, komentoi themelimin e...
0 650

Analistët politik vlerësojnë se paraqitja në skenë e Lëvizjes BESA, pritet ta ndryshojë spektrin politik në Maqedoni. Sipas tyre,...