0 478

Bashkimi Demokratik për Integrim mbrëmë i kumtoi emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. “Zëvendësministër...
0 900

Burime të “Lajmit” nga Komuna e Likovës pohojnë se takimi është bërë me kërkesë të liderit Ali Ahmeti për ta qetësuar Durakun dhe për...
0 646

Ministrat dhe funksionarë të BDI-së me vendim të kryesisë dhe vetë kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti kanë filluar vizitat e komunave, gjegjësisht kryetarëve të...
0 1618

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 500

Shumica e përfaqësuesve të BDI-së të kësaj zone ishin pjesëmarrës në Akademi Përkujdimore për Halil Latifin, përveç kreut të...
0 477

BDI dhe VMRO-DPMNE kanë shfaqur mosmarrëveshje para opinionit lidhur me aksionet policore në rajonet e banuara me shqiptarë, por...
0 548

Qeveria e Maqedonisë nuk është e interesuar për integrimin e vendit në strukturat euroatlantike, thonë njohësit e çështjeve ndërkombëtare,...
0 601

Zëvendëskryeministri Musa Xhaferri i shoqëruar nga ministri i Pushtetit Lokal, Lirim Shabani sot kanë vizituar Komunën e Sarajit ku...
0 759

Së fundmi për mega - skandalin ku u përfshi BDI-ja, dhe deputeti i saj Artan Grubi duke bërë 'selfie'...
0 543

Komuna e Sarajit po vazhdon të realizoj projektet e saja, sa I përket zhvillimit të infrastrukturës lokale. Sot edhe...