0 1618

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 502

Ministri në largim i drejtësisë Blerim Bexheti...
0 531

Sot u lajmërua, se Gjykata Themelore Shkupi 2, duke vepruar lidhur me punën ligjore rreth padisë së ngritur të...
0 566

Sot u lajmërua, se Gjykata Themelore Shkupi 2, duke vepruar lidhur me punën ligjore rreth padisë së ngritur të...
0 363

Bekim Fazliu ka reaguar pas publikimit të lajmit se ai ndër të tjera ne një postim në faqen...
0 657

Nga dita në ditë është duke gjeneruar debati brenda strukturave të PDSH-së. Kështu së fundmi Bekim Fazliu deputet nga...
0 454

Deputetët e Partisë Demokratike Shqiptare, sot kanë qenë të pranishëm në ceremoninë e inagurimit si kryetar...
0 599

Bekim Fazliu  në një konferencë për...
0 491

Sot anëtari i kryesisë qendrore të PDSH-së, Bekim Fazliu mbajti një konferencë për shtyp. Almakos më poshtë ju sjell fjalimin...
0 663

Ktitikave të deputetëve të PDSH-së, Imer Aliut e Orhan Ibrahimit ndaj Ziadin Selës i është bashkangjitur edhe...