0 215

Me organizimin e një ceremonie solemne të dielën në fshatin Debresh u inaugurua objekti i Xhamisë së...
0 1170

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme...
0 568

Në degët e BDI-së në Kumanovë dhe Saraj nuk do të mbahen kuvende zgjedhore për kryetar të ri të...
0 487

Në disa degë të “nxehta” të BDI-së, zakonisht ka tensione gjatë zgjedhjeve të shefave lokal, këtë fundjavë ambiciet e...
0 414

Kryesia e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar kanë mbështetur koalicionin qeveritar mes...
0 424

Kryetari i RDK-së, Rufi Osmani, pas seancës gjyqësore për aktpadinë e ngritur kundër Nevzat Bejtës, ka reaguar kundër vendimit...
0 441

Kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta ka marrë në Vjenë të Austrisë çmimin për Komunën e Gostivarit për praktika më...
0 373

Kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta gjatë qëndrimit në Vjenë mori pjesë në ndarjen e Çmimit Evropian...
0 492

Pas dy rasteve të freskëta me gafe nga zyrtarë të BDI-së që u transmetuan gjerësisht në media dhe rrjete...
0 412

Pak ditë pasi lideri i BDI-së, Ali Ahmeti kishte përmendur ustashët, një formacion kroat si pjesmarrës në Luftën e...