0 549

A ishte kjo vizitë me qëllim për ta qetësuar Sadulla Durakun nënkryetarin e BDI-së, pasi akuzoi ashpër Musa Xhaferin? Zgjedhje të parakohshme...
0 570

Ministrat dhe funksionarë të BDI-së me vendim të kryesisë dhe vetë kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti kanë filluar vizitat e komunave, gjegjësisht kryetarëve të...
0 1462

Sipas The Guardian, çdo të dytën ditë ka vdekur një emigrant nga Nepali, të cilët punuan për ndërtimin e infrastrukturës në Katar për Kupën...
0 496

Rexhep Qosja me të drejtë qenka tmerruar me Isën, mirëpo me pa të drejtë qenka tmerruar vetëm me Isën....
0 438

Pse lideri i integristëve fotografohet në këmbë me ambasadorët dhe jo ulur duke biseduar? Ndoshta fotoreporteri i BDI-së nuk...
0 463

Si do të votojnë deputetët e BDI-së për propozimin e stemës së re, do të vendos Kryesia Qendrore e...
0 563

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka deklaruar mbështetjen e tij dhe të partisë që drejton për reformat që po...
0 612

Gazeta “Lajm” në numrin e saj të nesërm, sjell një tekst ekskluziv rreth asaj se sa deputetë aktualë shqiptarë...
0 516

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka pritur sot në selinë e partisë në Tetovë Komisionerën e...
0 474

Mjerim i një populli është kur Ali Ahmeti bëhet model të cilin e imitojnë të tjerët. Kjo do të...