0 663

Kim Mehmeti “BDI-ja e ka braktisur qeverinë, mbase shkaku se u ‘cenua’ privatësia e disa funksionarëve të saj dhe pasi që qarqe policore, të...
0 668

Në mesin e bisedave të publikuara nga Zaev ishte edhe biseda për të cilën tha se është mes minsitres Jankullovska dhe Sasho Mijallkovit, ku...
0 739

Institucioni i radhës që goditet nga nacionalizmi maqedonas i VMRO-BDI-sëështë Radio Televizioni shtetërorë i Maqedonisë. Prej të martën MTV-ja ka marr të gjitha kompetencat...
0 1138

Ali Ahmeti në arritjet e BDI-së përgjat këtij viti nuk la pa përmendur edhe çështjen e stemës, ku me këtë rast tha se ,...
0 931

Këshilltari i BDI-së në Qytetin e Shkupit Qemajl Musliu dhe Udhëheqësi i sektorit për urbanizëm në Komunën e Çairit, Xhengis Hani kanë mbajtur një...
0 1232

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme...
0 1717

Deklarata e zëvendëskryeministrit të vendit, Hashim Thaçi për krijimin sa më të shpejt të Forcave të Armatosura të Kosovës ka bërë që mediat serbe...
0 1754

Në një dhomë anonime hoteli në qendër të Shangait, Ma Li u bën kurs disa grupeve të vogla të grave kineze, rreth një teme...
0 868

Burime të “Lajmit” nga Komuna e Likovës pohojnë se takimi është bërë me kërkesë të liderit Ali Ahmeti për ta qetësuar Durakun dhe për...
0 771

Madje, ata edhe në xhami i kanë shkuar mprap kryeministrit turk, vetëm e vetëm që të përshëndeteshin me të...