0 931

Ka rilindur te Nice, or vështirë që Mario Balotelli të qëndrojë në Bregun e Kaltër edhe për një tjetër sezon. Ai që e konfirmon,...
0 345

Mario Balotellit i maftojnë vetëm dy ndeshje nervoze nën ton dhe arrogante, për tu futur bindshëm në 10 lojtarët më të...