0 32

Një 15-vjeçare nga Ferizaj ka tentuar vetëvrasjen dhe sipas familjarëve të saj, e mitura e kishte ndërmarrë...
0 25

Në moshën 36-vjeçare është ndarë nga jeta tragjikisht psikologia Dua Dauti-Kadriu, në Ulqin. E ndjera ka...
0 20

Drejtori i Institutit Seizmologjik Mihail Garevski sqaron se vullkane aktive në Maqedoni nuk ekzistojnë. Ai  i...
0 24

Mënyrën në të cilën do ta përmbyllin rutën ballkanike migruese,do ta përdorim edhe për mbylljen e rutës...
0 26

Rasti i biznesmenit shqiptar në Greqi që akuzohet se drejton rrjetin e kokainës, ka bërë bujë në...
0 31

Kandidatit të PAN-it për kryeministër, Ramush Haradinaj, i takon mandatari i parë për formimin e Qeverisë, por...
0 31

Një rrjet vajzash që ushtronin prostitucion online është shkatërruar nga Policia e Tiranës. Policia e Tiranës arrestoi...
0 30

Policia italiane e arrestoi Stefan Çernetiq për arsye se me vite është prezentuar si “princi nga Mali...
0 25

Mediat ndërkombëtare kanë raportuar që SHI-ja së fundi ka publikuar një audio mesazh, me të cilin u...