0 1053

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Aleanca për Shqiptarët i kumtuan emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e...
0 431

Bashkimi Demokratik për Integrim mbrëmë i kumtoi emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. “Zëvendësministër...
0 456

Ministi i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, sot ka realizuar takim me Lidhjen e arsimtarëve shqiptarë, drejtorët e shkollave të mesme dhe fillore në...
0 616

Ndryshimet në ligjin për Arsimin e Lartë, që kaloi të shtunën në qeveri, parashikon dënime dhe gjoba të ashpra; Rektorët dhe Dekanët që iu...
0 736

Gjatë qëndrimit të vet në Shkup, me rastin e Ditës së Arsimit turk, Kryeministri i Turqisë, Ahmet Davutoglu, në protokol kishte paraparë edhe një...
0 599

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka deklaruar mbështetjen e tij dhe të partisë që drejton për reformat që po...
0 541

“Më vjen mirë që protestat ishin të qeta e që kishin të bënin me çështjen e arsimit. Ne kur...
0 535

Në kuadër të shënimit të Ditës ndërkombëtare të personave me invaliditet - 3 nëntori, sot në Shkup do të...
0 555

Derisa pushteti nuk çan fare kokën për klasat shqiptare të stërmbushura me nxënës, VMRO dhe BDI nuk kursejnë fare...
0 549

Ministrit të Arsimit dhe sekretarit të BDI-së Abdilaqim Ademi, gjatë deklaratës që ka dhënë në televizioni Art ditë më...