0 244

Ministria e Shëndetësisë vendosi linjë të re telefonike për komunikim të drejtpërdrejtë të qytetarëve me ministrin dikasterial...
0 273

Ndryshime në projektin “Termini im” në Ministrinë e Shëndetësisë, respektivisht vetëm shpërblime në vend të gjobave për...
0 312

Vetëm sa menduam se Arben Taravari do të jetë ministër i cili do ta shikojë ministrinë dhe...
0 261

​Incident i armatosur në Ministrinë e shëndetësisë, raportohet se cak i sulmit ka qenë ish ministri...
0 309

Sipas të dhënave nga projekti “Termini im” në kuadër të Dikasterit të shëndetësisë në Maqedoni, vetëm tre mujorin e...