0 999

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borissov, sot ka paralajmëruar Bashkimin Evropian mbi nevojën për t’i ofruar perspektivë të pranimit shteteve të Ballkanit Perëndimor pasi kësisoj,...
0 319

Katari është në bisedime me Iranin dhe Turqinë për të siguruar furnizim me ushqim dhe ujë...
0 412

Bota po Hakerat iranianë janë inflitruar në rrjetin e disa prej kompanive më të mëdha në botë në fushën...
0 394

Një fustan i veshur nga një këngëtare e famshme libaneze në TV, ka shkaktuar një protestë të gjerë në...
0 390

Një dhëndër nga Arabia ka divorcuar nusen e tij në natën e tyre të dasmës, pasi ka parë fytyrën...
0 439

Festa e madhe myslimane Kurban Bajrami, edhe këtë vit si viteve tjera nuk do të festohet në tërë botën...
0 406

Kohë më parë, mediat botërore njoftuan se një grup hakerash të njohur me emrin "duolCi" kanë arritur të zhbllokojnë...
0 321

Arabia Saudite, i ka dhënë ushtrisë së Libanit 1 milion dollarë si ndihmë për të luftuar kundër...
0 345

Javën tjetër në Arabinë Saudite do të filloj ndërtimi i ndërtesës më të lartë në botë e...
0 514

Kjo fotografi bëri bujë në tërë botën. Por e vërteta është krejt ndryshe nga ajo, për të cilën u...