0 999

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borissov, sot ka paralajmëruar Bashkimin Evropian mbi nevojën për t’i ofruar perspektivë të pranimit shteteve të Ballkanit Perëndimor pasi kësisoj,...
0 302

Qytetarëve të Katarit të cilët duhej t’i braktisnin vendet fqinje në Gjirin Persik sot u përfundoi afati...
0 319

Katari është në bisedime me Iranin dhe Turqinë për të siguruar furnizim me ushqim dhe ujë...
0 412

Bota po Hakerat iranianë janë inflitruar në rrjetin e disa prej kompanive më të mëdha në botë në fushën...
0 394

Një fustan i veshur nga një këngëtare e famshme libaneze në TV, ka shkaktuar një protestë të gjerë në...
0 393

Nje njeri nga Arabia Saudite gjatë gjuetisë në një zonë malore pranë kufirit me Jemenin, zbuloi një gur të...
0 411

Tre nxënës që studionin në Dhahran, Arabia Saudite, të cilët ishin viktima të dhunës seksuale të...
0 353

Arabia Saudite përcaktoi ditën e premte Vëllazërinë Muslimane si një organizatë terroriste. Në një deklaratë, ministria e Brendshme...
0 327

E përditshmja New York Times ka raportuar se Shërbimi Kombëtar i Sigurisë (NSA) i Shteteve të Bashkuara ka instaluar...
0 364

Një grua pasanike në Arabinë Saudite ka bërë një shpallje në gazetë për martesë. Gruaja 50-vjeçare është e divorcuar...