0 1397

Kreu i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ndryshon qëndrimin lidhur me mundësinë e përfshirjes së PDSH-së në qeveri. Ai tha se sot se nuk...
0 291

Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari, në një intervistë dhënë për Alsat M, që do të transmetohet sonte në emisionin “Rruga Drejt”, theksoi se nëse...
0 656

Naser Selmani mbetet edhe katër vitet e ardhshme kryetar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë. Me 154 vota të...
0 532

Deputeti evropian Riçard Houit theksoi se rreziku për rikthimin e konfliktit në Maqedoni është real, por ai shton se...
0 510

Rruga e ndërtuar “Bllagoja Toska” muaj më parë nga Komuna e Tetovës është mbushur me ujë. Banorët e kësaj...
0 624

Lidhur me aferën në “Fokus”, kolegia Najçevska thotë – “kjo është arsye për rënien e qeverisë dhe nëse kjo...
0 547

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi shpreh vendosmërinë e tij dhe të institucionit për zbatimin e modelit të...
0 549

BFI është pro lustrimit të hoxhallarëve si dhe të klerikëve edhe të religjooneve tjera. Ata, madje kërkojnë përshpejtimin e...
0 472

Përveç arkave të bizneseve, Drejtoria për të Ardhura Publike godet edhe xhepat e qytetarëve. Disa qytetarë janë ankuar në...
0 490

Lideri i VMRO-Partisë Popullore në opozitë Lubço Georgievski i ka paguar para qeverisë për tokën nën kala ku duhet...