0 1025

Ish ushtari i UÇK-së nga Kumanovës, Safet Aliti, i cili tani jeton në Gjermani, ka komentuar lavdëratat e partiakëve me ligjin për përdorimin e...
0 422

Lym nga balta, gurë, dru dhe mbeturina tjera ende po e bllokojnë rrugën rajonale Tetovë – Jazhincë...
0 510

Shumica e përfaqësuesve të BDI-së të kësaj zone ishin pjesëmarrës në Akademi Përkujdimore për Halil Latifin, përveç kreut të...
0 575

Deputetët e koalicionit qeveritar, dëshirojnë tu mbushin mendjen të rinjve se ardhmëria më e mirë e tyre është në...
0 583

Deputetët e Bashkimit Demokratik për Integrim, sot i kanë marrë certifikatat e mandateve të fituara. Ato i ndau nënkryetari...
0 760

Deputetët e Bashkimit Demokratik për Integrim, sot i kanë marrë certifikatat e mandateve të fituara. Ato i ndau nënkryetari...
0 495

Së fundmi Almakos ka realizuar intervistë me kandidatin për deputet të BDI - së në njësinë zgjedhore numër 1,...
0 401

Nora Aliti, vajza e ish kryetarit të ndjerë të Partisë për Prosperitet Demokratik, Abdurahman Aliti, do të kyçet në...
0 502

Drejtori aktual i Postave të Maqedonisë, Rafiz Aliti është zgjedhur kryetar i ri i degës së BDI-së në Saraj....
0 357

Drejtori i Postës së Maqedonisë, z. Rafiz Aliti, sot u takua me dy të punësuarit të cilët treguan guxim, humanitet dhe...