0 1273

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 538

Zgjedhjet në Maqedoni kaluan jo me pak vëmendje edhe jashtë kufijve “shqiptaro – shqiptar”. Akuzat dhe kundërakuzat ndërmjet subjekteve...
0 491

Gjykatesi i çështjes...
0 482

Ministrja e Punëve të Brensdshme, Gordana Jankullovska është shprehur në lidhje me invidentitn e ndodhur dje mes Amdi Bajramit...
0 425

Një prokuror ndërkombëtar i Prokurorisë Themelore ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore të Prishtinës kundër njëmbëdhjetë pjesëtarëve të Njësisë...
0 383

OSBE/ODIHR konsideron se zgjedhjet e 23 qershorit ishin konkurruese, me pjesëmarrje aktive të qytetarëve dhe në respekt të plotë të lirive...
0 367

Kryetari i Komunës së Strugës Ziadin Sela u është përgjigjur akuzave të BDI-së dhe deklaratave të analistëve se tentimi...
0 398

Kryetari i Komunës së Strugës Ziadin Sela u është përgjigjur akuzave të BDI-së dhe deklaratave të analistëve se tentimi për bashkim...