0 1097

Drejtori i Institutit Seizmologjik Mihail Garevski sqaron se vullkane aktive në Maqedoni nuk ekzistojnë. Ai  i...
0 526

Presidenti Gjorge Ivanov e përkrah fushatën ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave “Ngjyrose botën në të portokalltë për...
0 473

Sulmi ndaj qeverisë dhe marrja e përgjegjësisë nga formacioni i quajtur, “Ushtria Çlirimtare Kombëtare”, përmes një komunikate dërguar mediave,...
0 431

E filluar për t’u ndërtuar para më shumë se 10 vjetësh, por ende në mëshirë të fatit. Në vend...
0 387

Prej sot në Çarshinë e Vjetër të Shkupit do të jehojë kënga dhe vallja shqipe. Një javë aktivitete në...
0 469

Shumë komuna në vendin tonë kulturën dhe trashëgiminë kulturore nuk e kanë shfrytëzuar si një mundësi për të ndikuar...
0 351

Në 101 vjetorin e Ditës së Pavarësisë do të jenë së bashku krerët e shtetit presidenti Bujar Nishani, kryetari...