0 1183

Në përputhje me Ligjin Antikorrupsion, të gjithë deputetët e zgjedhur dhe funksionarët shtetëror janë të detyruar...
0 400

Emërimi i funksionarëve të eshalonit të tretë të pushtetit ka shkaktuar lutë të vërtetë brenda partiake në...
0 1137

Ali Ahmeti në arritjet e BDI-së përgjat këtij viti nuk la pa përmendur edhe çështjen e stemës, ku me këtë rast tha se ...
0 902

Ahmeti gjithashtu foli edhe për mosmarrëveshjet brenda BDI-së duke theksuar se...
0 1131

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti sot me rastin e fund-vitit organizon takim tradicional, ku para bashkëpunëtorëve dhe funksionarëve të BDI-së...
0 916

Burime të “Lajmit” nga Komuna e Likovës pohojnë se takimi është bërë me kërkesë të liderit Ali Ahmeti për ta qetësuar Durakun dhe për...
0 656

Ministrat dhe funksionarë të BDI-së me vendim të kryesisë dhe vetë kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti kanë filluar vizitat e komunave, gjegjësisht kryetarëve të...
0 751

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti me rastin e fund vitit organizon takim tradicional, ku para bashkëpunëtorëve dhe funksionarëve të BDI-­së do...
0 673

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti përmes rrjetit social facebok ka njoftuar se komuna që ai udhëheq po i ndan 50 euro për...
0 513

Pse lideri i integristëve fotografohet në këmbë me ambasadorët dhe jo ulur duke biseduar? Ndoshta fotoreporteri i BDI-së nuk...