0 419

Ministri në Qeveri, i angazhuar për diasporën, Edmond Ademi sot pati takim me ambasadorin shqiptar në Republikën...
0 450

Sado që mundohen, përfaqësuesit e BDI-së nuk arrijnë ta fshehin frikën nga themelimi i Lëvizjes Besa. Këtë mund ta...
0 412

Ministri i Arsimit Abdilaqim Ademi ka reaguar, pas një shkrimi të Kastriot Myftarajt, i cili e akuzonte atë...
0 387

Nxënësit e komunës së Dollnenit vazhdojnë të mungojnë në procesin edukativo-arsimor, për shkak të kushteve katastrofike nëpër shkolla. Ndërkohë...
0 256

Trendin e fundit të fotografive "selfie" e ka ndjekur edhe funskionari i lartë i BDI-së, Abdilaqim Ademi, i cili...
0 397

Si kurrë më parë, në sallën e mbushur dhe më një entuziazëm të paparë, Drenasi i Drenicës, sot ishte...
0 413

Ekipet negociuese të BDI-së dhe VMRO DPMNE-së janë në fazën e fundit të harmonizimit të platformave të tyre, pas...
0 331

Kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi sërish ka mohuar të ketë dhënë pëlqimin për uljen e cenzusit për zgjedhjen e...
0 482

Kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi sërish ka mohuar të ketë dhënë pëlqimin për uljen e cenzusit për zgjedhjen e...
0 266

Përditësimi zyrtar nuk pritet deri më 8 prill, por disa raporte gjatë të enjtes thonë që duke i bërë...