0 627

Në Kuvendin e Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për punë dhe politikë sociale.Pikë e vetme në rend dite të...
0 391

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në vazhdimin e tretë të seancës së 84-t do të debatojë rreth Propozim-ligjit për ndryshim...