Home LAJME Sonte “specialcat” dhe inspektorët e DAP vërshojnë Gostivarin (FOTO)

Në këto momente në Gostivarë është duke u realizuar aksioni i DAP me asistenc të forcave speciale policorë në pjesën qendrore të qytetit.

Më shumë informacione për këtë aksion do keni gjatë orëve në vazhdim./almakos