Home LIFESTYLE Si do të jetë Samsung Galaxy S9 – VIDEO

Pas daljes në treg të Samsung Galaxy S8, Samsung po fillon të mendojë për paraqitjen e Samsung Galaxy S9.

Sipas pamjeve të rrjedhura online shihet se gjenerata e re e telefonit premium të Samsung do të jetë e mahnitshme me 95% të trupit që përbëhet nga ekrani me diagonalen prej 5.8 inç, 4K AMOLED Infinity Display, Snapdragon 845 CPU, dy kamera të pasme me 12MP, 6 dhe 8 GB RAM, dhe kamerën e përparme me 8MP.

“Samsung Galaxy S9 ka një ekran që shkon deri në fund dhe ballina e lartë e pajisjes është shkurtuar në mënyrë drastike, me një kamerë të vogël për selfie dhe mikrofonin po ashtu të vogël për të mos zënë vend”.