Home LIFESTYLE Shqiptari i Haraqinës nuk din të shkruajë mirëpo do të kandidohet për...

Çaste më parë është shpallur kandidtatura për kryetar komune në Haraçinë të Shkupit nga radhët e LSDM-së, e këtë e ka bërë vetë Skender Halimi, i cili thekson se do të sjell një jetë më të mirë, moto kjo e LSDM-së.

Ajo që vërehet nga ky postim janë gabimet drejtshkrimore në gjuhën shqipe por edhe në atë maqedonase. Nuk mund ta marim me mend se si një njeri kandidon për kryetar komune ndërsa nuk din shkrim dhe lexim!!!