Home VIP Shpat Kasapin e dërgon e dashura në polici, kjo është arsyeja

Këngëtari Shpat Kasapi vazhdon të jetë i vetëm, ndonëse kohë pas kohe përflitet për lidhje me femra të ndryshme. Por, megjithatë, ai thotë se është “single”, shkruan “Kosovarja”.
Shpati ishte i fejuar me Afërdita Dreshajn dhe kjo ishte lidhja më publike e më e mediatizuar e tij.

Por, siç kuptojmë, ai e kishte edhe një të dashur tjetër, me të cilën nuk i kishte punët gjatë gjithë kohës në rregull, bile disa herë kishin pasur probleme, shkruan “Kosovarja”.Siç marrim vesh, Shpati një herë e kishte rrahur të dashurën, e cila e kishte lajmëruar këngëtarin në polici.
Shpati thotë se arsyeja ishte se ajo e gënjente.